OFERTĂ FOTOGRAFIE
ȘI VIDEOGRAFIE

Fotografie – 700 euro

Prezența fotografului pe toată perioada evenimentului, inclusiv căsătoria civilă dacă nu se suprapune cu un eveniment deja stabilit. Veți primi estimativ 800 de imagini prelucrate la caracteristicile vizuale, dar atenție, acest număr nu este o limită. Aveți inclus și un album profesional, dimensiune 20×20 cm cu 40 de pagini.

Videografie – 650 euro

Prezența cameramanului pe toată perioada evenimentului, inclusiv căsătoria civilă dacă nu se suprapune cu un eveniment deja stabilit. Veți primi trei variante de film: un film lung de aproximativ 4 ore, un rezumat cu o durată la alegere, dar și un clip de 3-5 minute. Filmarea este full HD, iar rezultatul îl primiți prin transfer online și la alegere pe suport digital.

Fotografie și videografie – 1300 euro

Veți beneficia de ofertele cumulate pentru fotografie și videografie dar cu mai multe avantaje. Aveți inclus în pachet, la alegere, unul din urmatoarele bonusuri:
– reducere 10% din valoarea pachetului
– upgrade la album profesional, dimensiune 30×30 cm cu 40 de pagini și o miniatură
– ședință foto trash the dress
– a doua cameră video pentru momentele speciale de la eveniment

De reținut că materialele predate vor fi arhivate si disponibile la cerere, timp de 2 ani.

În momentul în care colaborați deja cu noi pentru serviciul foto-video, aveți automat și o reducere de 20% pentru serviciul de cabină foto.  Este vorba de o cabină foto deschisă ce vă poate servi cu printuri nelimitate cu bandă magnetică aplicată pe spatele fotografiilor. De asemenea, în acest serviciu aveți inclus fundal foto la alegere, grafică personalizată, peste 100 de propsuri variate de la ochelari haiosi la peruci, și nu în ultimul rând – guestbook-ul – un album ce se crează pe loc și include mărturii ale invitaților alături de fotografii.

Albumele foto pe care vi le oferim sunt de înaltă calitate și durabilitate, o dovedesc exemplarele livrate încă din 2008 de când lucrăm în acest domeniu. Ele sunt realizate folosind materiale rezistente la uzură cum este pielea naturală la exterior și hârtie foto mată la interior. Grafica este personalizată și se întinde pe 40 de pagini. Există diferite mărimi ale albumelor, cele mici au dimensiuni de 10×10 cm, iar cele mari ajung la 30cm pe fiecare latură. De ce alegem formatul pătrat? Pentru că nu vrem sa favorizăm o fotografie tip landscape sau portret 🙂

Nu uita! Sunt disponibile și ale servicii conexe, precum filmare cu drona sau în sistem slow-motion, ședințe foto tematice sau interviuri. Pe toate acestea le puteți personaliza cu o scurtă vizită la Studio.

 
 

VEZI PORTOFOLIU

ADRESA STUDIO: Str. CĂLUȘEI Nr. 58, Parter, Sector 2, BUCUREȘTI