SURPRINDE FRUMUSEȚEA
ÎMPREUNĂ CU
FOTO EXPERIENCE

A surprinde frumusețea înseamnă în primul rând a conserva ceva ce ne este drag pentru a fi văzut mai târziu.

De aceea, FOTO EXPERIENCE și-a început existența pentru a surprinde ceea ce pentru noi (și pentru voi) este important și merită văzut. De asemenea, putem crea imagini de poveste și le putem aranja într-un mod în care au capacitatea de a transmite emoții.

Foto Evenimente
Putem fotografia orice, de la proiecte personale până la cele mai interesante evenimente
Foto Corporate
Companiile au nevoie de reclame, prezentări sau fotografie de produs
Artistic
Vrei să vezi ce-am mai expus în galeria proprie?

CLIENȚI / PARTENERI

We love them all

FOTOGRAFIE EVENIMENTE

Printre cele mai grele tipuri de fotografie se numară fotografia de eveniment. Dacă un fotograf poate capta imaginea unui peisaj sau a unui obiect, pentru un eveniment el trebuie să fie mult mai capabil și, foarte important, să renunțe sau, după caz, să gasească înlocuitori la soluțiile de ajutor pe care le are, în mod normal, la dispoziție. Un fotograf de eveniment nu are un trepied, baterii nelimitate, capacitatea de a se deplasa cu mult echipament, și așa mai de parte. Este mai tot timpul în mișcare, trebuie să fie prezent și tot timpul atent la ce se întâmplă în jur. Ca să rezum, puteți să vă dați seama despre importanța pregătirii unui fotograf de eveniment gândindu-vă că într-un termen limitat (să spunem 12 ore)  trebuie să realizeze câteva sute de imagini, care să conserve emoția și esența evenimentului respectiv.

FOTOGRAFIE CORPORATE

Am decis să includem aici orice imagine realizată pentru a promova un produs, afacere sau serviciu. Cu alte cuvinte, fie că este vorba despre echipa unui departament sau produsele unei firme, fotografia corporate este necesară pentru a transmite un mesaj, pentru promovare sau ca modalitate de a aduce împreună oameni și idei.

De cele mai multe ori aceste fotografii sunt si cele mai lucrate. De la crearea conceptului până la realizarea lui în pixeli sau print, se acordă maximă atenție ca acea imagine să transmită cât mai eficient mesajul ales de client.

PORTOFOLIU ARTISTIC

Portofoliul artistic este locul de joacă al Foto Experience. Sunt proiecte personale, instantanee sau încercări pe o temă întâmplătoare, dar pentru care ne-am simțit inspirați.
Jocuri de lumini și umbre, reportaje fotografice, o zi însorită sau una plină de zăpadă, un chip, un loc își pot găsi adăpost în această secțiune.
Enjoy!

MULȚUMIM PENTRU VIZITĂ

THE END