Banner site

Introducere

Salutări!

Pentru că suntem în situația în care nu ne putem întâlni la studioul nostru, am pregătit pentru voi o amplă prezentare a serviciilor noastre dar și a modului nostru de lucru. Îți va fi utilă pentru că în acest fel poți să ne cunoști de la distanță și să capeți încredere că putem să spunem povestea evenimetului vostru.

În firma noastră activează 2 echipe de film și fotografie, echipe ce au fost formate în 2008 special pentru evenimente. Din acest punct de vedere putem servi atât evenimente mari dar și evenimente mai intime.

Te rog să treci în tihnă peste toate informațiile de mai jos (știu că vorbesc mult, dar altfel nu aș putea să-ți explic cât de pasionați și de pregătiți suntem) și în felul acesta îți garantez că vei fi mai pregătit să alegi echipa ta foto-video.

Stilul nostru de film și fotografie

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l știți este despre felul în care lucrează fotograful și videograful în ziua voastră, pentru a vă da seama dacă aceștia vă vor face ziua mai relaxată sau un coșmar.

Stilul nostru de film și fotografie este unul documentarist, și încercăm să  surprindem momente și emoții neregizate și reale. Totuși, acest mod de lucru cuprinde două elemente foarte importante:

  1. tot ce ați pregătit pentru evenimentul vostru va rămâne în film și fotografie. Vorbim aici atât despre flori, verighete, haine și alte detalii, cât și despre persoanele care vor fi participante. Știm că voi sunteți cei mai importanți din eveniment, dar nu sunteți singurii importanți.
  2. nu vom interveni asupra evenimentului vostru. Adică nu vor fi momente în care să vă spunem ce anume trebuie să faceti, vorbim aici în mare despre tradiții sau ordinea lucrurilor. Când vrei să ne întrebi orice despre organizare îți vom răspunde cu drag din experiența acumulată și de asemenea îți vom spune dacă ni se pare că programul nu este la punct sau dacă apar elemente ce vor duce la întârzieri.

Însă trebuie să știți că avem un ochi critic care vă va șopti orice lucru care nu este ok. De exemplu că ții buchetul prea sus sau că telefonul se vede în buzunar, îți vom da de veste. La fel, și cateva sfaturi despre intrarea la căsătoria religioasă sau în timpul ei, la ședința foto sau în orice moment în care vă vedem nedumeriți.

 

Ce se întâmplă la editare?

.

Toate materialele pe care le realizăm pentru voi sunt prelucrate.

Pentru fotografii, editarea înseamnă prelucrarea la caracteristici vizuale (cum ar fi contrast, culoare, încadratură, luminozitate) astfel încât toate fotografiile vor fi cel puțin corecte tehnic. Nu vei avea fotografii mișcate, subexpuse sau supraexpuse. Singurul lucru ce nu îl facem la prelucrare este să adăugăm elemente care nu erau acolo. De exemplu să schimbăm cerul cu unul din Miami sau să adăugăm elemente estetice cum ar fi buchete de flori, fluturi, etc.

Pe partea de film înseamnă că vom realiza o poveste cronologică, susținută și de un fond sonor potrivit și gândit alternativ, astfel încât, indiferent de durata filmului, îți va face plăcere să-l vezi pentru că vei decoperi ceva nou de fiecare dată și nu va deveni plictisitor..

.

Știai că ne pasă de evenimentul tău?

.

Aici este cel mai important lucru pe care trebuie să vi-l spun și probabil cea mai mare diferență față de ceilalți colegi din domeniu.

Mai exact, trebuie să știi că și noi ne dorim ceea ce și voi vă doriți, și anume, să aveti cele mai frumoase materiale de la evenimentul vostru, care să vă reprezinte și pe care să le împărtășiți cu familia și prietenii, acum și pe mai târziu.

DE CE? Pentru că, dacă am reușit să vă mulțumim pe voi, înseamnă că putem să mulțumim pe majoritatea prietenilor și colegilor voștri, iar de aici pot veni recomandări și alte colaborări.

CUM? Pentru că mizăm foarte mult pe comunicare. În primul rând vrem să vă cunoaștem evenimentul înainte ca acesta să aibe loc, să vă cunoaștem preferințele și dorințele din timp pentru a ne pregăti. De aceea vă încurajăm să vizualizați cât mai mult din portofoliul nostru și dacă găsiți ceva ce nu vă place, să ne spuneți astfel încât să evităm să facem acel lucru în cadrul evenimentului vostru (poate fi un anume unghi sau stil de prelucrare al fotografiilor). Dacă totul vă place, înseamnă că ne-am făcut treaba bine. De asemenea, știu că voi ați tot răscolit internetul pentru locație, flori, rochie sau orice alt element, și probabil ați văzul alte filme și fotografii care v-au plăcut, așa că, puteți să ne arătați deja ceva ce vă place.

Nu în ultimul rând, pentru a fi siguri că aveți cele mai bune materiale vă oferim și un customer-care de nota 10. Mai exact, aveți 30 de zile la dispoziție de la momentul în care primiți materialele de la noi, să ne spuneți dacă doriți modificări. De exemplu, poate o anume fotografie nu o vreți în format alb negru, ne puteți spune și o să vă dăm varianta color, sau vice-versa. Sau, la film, dacă am folosit o melodie care nu vă place, acest lucru se poate modifica în funcție de preferințele voastre.

Legat de albume, noi vă facem grafica, dar înainte de print, tot voi aveți ultimul cuvânt, tocmai ca tot ce realizăm pentru voi să fie pe placul vostru, pentru că acest eveniment nu se va mai repeta.

.

Cu ce rămâi de la noi?

.

Vor fi cel puțin 800 de fotografii, toate prelucrate. Acest număr nu este o limită, cumva l-am calculat pentru un eveniment cu 50 de invitați și căsătorie civilă. Atâta timp cât evenimentul vostru este viu, toată lumea se distrează și participă, nu ne vom opri, pentru că înțelegem că acele momente sunt importante pentru voi.

Pe partea de film vor fi 3 variante de montaj, în rezoluție HD. Va fi un film lung cu tot ce s-a întâmplat în ziua respectivă de aproximativ 4 ore, din care se extrage un rezumat. Noi îl propunem a fi de 60 de minute, însă voi puteți să-mi spuneți dacă e prea lung și atunci îl reducem la durata preferată de voi. De asemenea, există și varianta clipului scurt de 3-5 minute, pe care noi o numim supradoză de emoție pentru că rezumă întreg evenimentul în 3 minute.

Pachetul include în mod standard și un album, mărime 20×20 cm, cu 20 de file, pe hârtie foto și copertă personalizată.

Căsătoria civilă este inclusă în preț chiar dacă se organizează într-o altă zi, însă doar dacă nu se suprapune cu un alt eveniment deja stabilit. Mai exact, pentru căsătoriile civile organizate în timpul săptămânii, în mod cert vă putem garanta acest serviciu.

Toate materialele se predau printr-un transfer online, folosind Google Drive cu link valabil cel puțin 60 de zile, sau pe un suport oferit de voi – stick sau hard disk. De asemenea, aveti posibilitatea să cereți arhivarea materialelor finale în format fizic pe dvd, pentru o arhivare mai durabilă. Acest serviciu nu are niciun cost suplimentar și vine în 4 exemplare.

Nu în ultimul rând, trebuie să știți că rezultatul final de la evenimentul vostru va fi arhivat la noi timp de 2 ani de zile, pentru a evita orice fel de neplăcere.

.

Câteva gânduri în plus

.

Trebuie să știi foarte bine ce cumperi de la o firmă de foto-video cum suntem și noi. Cumperi de fapt siguranță și încredere! Și înainte să râzi sau să rostești Poliția Română, dă-mi voie să-ți explic.

Nimeni nu poate să vă arate fotografiile și filmele pe care le va face la evenimentul vostru. Pentru că fiecare eveniment este unic, însă încercăm să vă dăm toate motivele pentru a căpăta încrederea voastră și să vă arătăm că putem face față diferitelor situații neprevăzute, că ne adaptăm la diferite tipologii de oameni, că nu suntem persoane cu vicii ascunse precum fumatul sau băutul, dar cel mai important, că exista atenție pentru evenimentul vostru de la început până la final.

În următoarele 2 paragrafe vreau să-ți spun mai țintit la ce să te uiți atunci când îți alegi un videograf și fotograf, pentru a te asigura că totul este în regulă și că vei rămâne cu o serie de amintiri plăcute.

La ce trebuie să fi atent atunci când achiziționezi fotograful

.

Atunci când îți alegi fotograful este foarte important să vezi un album de portofoliu de la mai multe evenimente, pentru că în acest fel poți vedea dacă respectivul se adaptează diferitelor situații și tipologii de persoane. Totodată, trebuie să știi că un album de portofoliu este relativ ușor de realizat. Ai nevoie de 30 de fotografii bune, de la 3 evenimente și gata, ai încropit un album de portofoliu.
De aceea este important să dai un ochi și peste fotografiile de la o nuntă întreagă, pentru a te asigura că există atenție de la început până la finalul evenimentului.
Un mare semn de întrebare este atunci când un fotograf se promovează doar cu fotografiile de la ședințele foto, pentru că asta înseamnă că doar de acelea este mândru sau pentru celelalte momente din eveniment nu acordă prea multă importanță.

Îți las mai jos un link de transfer pentru un album de portofoliu. Din păcate o nuntă cap coadă nu pot să vă trimit, însă v-am lăsat albumul realizat pentru un client, în baza selecției de fotografii. Sper, cu prima ocazie când ne vedem să vă arăt pe tabletă un eveniment complet.

La ce trebuie să fi atent atunci când achiziționezi videograful

În momentul în care vrei să îți alegi furnizorul pentru serviciile video, este bine să urmărești două lucruri. Este clar că nu poți vedea un film lung de 60 de minute, însă sunt cateva indici în clip care îți pot confirma modul de lucru al videografului, dar mai important, dacă filmele te vor plictisi. În primul rând, trebuie să te uiți la mișcarea camerei de filmat pentru că acest lucru îți dă indicii despre cum sunt celelalte materiale – filmul lung și rezumatul. Vei vedea că, în cazul nostru, imaginea evoluează tot timpul. Mai exact, poți vedea că fiecare cadru transmite mereu informații noi, dar mai important, este o mișcare continuă, dar lentă. Aceasta este cheia pentru a nu te plictisi atunci când vezi un film, chiar și mai lung de o oră.
În al doilea rând, trebuie să te uiți la reacția oamenilor din clip. Nu a mirilor pentru că ei clar se simt bine. Ma refer să vezi dacă și ceilalți participanți la eveniment se simt bine și participă cu drag. Spun asta pentru ca noi folosim echipamentul cat mai eficient posibil – un operator și o cameră video. Nu pentru ca nu dispunem de echipament, ci pentru a fi mai prietenoși la eveniment. În momentul în care apari ca un roboțel cu câteva kilograme de echipament, oamenii se vor da la o parte să-ți faci treaba și se va ajunge ca acei invitați să danseze prin colțuri sau să nu mai danseze deloc.

.

Da, avem și 2 bile negre, recunoaștem!

.

De fapt noi nu avem puncte negre, dar cumva nu putem fi chiar atât de perfecți și las aici 2 elemente de organizare pe care trebuie să le afli.
Trebuie să știi că atunci când achiziționezi orice serviciu de la noi va trebui să plătețti un avans. Acesta este unul fix la 250 de euro, calculat în lei, la ziua facturări. Dată fiind situația din momentul de față și incertitudinea organizării evenimentelor, în cazul în care sunteți afectați aveți posibilitatea ca în termen de 1 an să reprogramați evenimentul și să nu vă pierdeți avansul achitat către noi. În cazul în care doriți o dată în care noi deja avem eveniment sau nu avem cum să vă servim, returnăm contravaloarea avansului.
De reținut că toate plățile către noi se fac prin transfer bancar, iar pentru restul de plată, după eveniment, aveți la dispoziție 7 zile pentru a realiza transferul.

Cea de a 2-a ”bila neagra” este termenul de predare. Trebuie să știți de la bun început despre el ca să nu apară surprize după. Noi avem ca termen de livrare pentru fotografii maxim 45 de zile, iar pentru film acesta este de 90 de zile. Zile calendaristice 🙂

.

Așadar, sper că ți-ai facut o idee mai clară despre aceste servicii și că ești pregătit să îți alegi furnizorii care ți se potrivesc și în care ai încredere.
Îți stau la dispoziție pentru orice fel de întrebare. De la organizare și program, la aspecte tehnice sau personalizarea pachetului.

office@filmexperience.ro
0726 259 013